Programme Schedule

QS WorldClass

One Health: University-Industry Collaboration in Medical Technology and Beyond
12th – 14th June 2019
Auberge Discovery Bay, Hong Kong

Pre-event Day: 12th June 2019 (Wednesday)
13:00–14:00 *Spa Session 1
Welcome Dinner Grand Azure I – II, G/F, Auberge Discovery Bay Hong Kong
19:00-19:30 Welcome Reception
19:30 – 19:35 Welcome Remarks Dr Kevin Downing
Chair of QS-WorldClass
Secretary to Council and Court
Director, Institutional Research Office City University of Hong Kong
Hong Kong
19:35 – 19:40 Welcome Addresses by Organiser Ms Mandy Mok
CEO
QS Asia
Singapore
19:40-19:45 Welcome Addresses by Organising
Partner
Prof Alex Jen
Provost
City University of Hong Kong
Hong Kong
19:45 – 22:00 Dinner & Performance

QS WorldClass

One Health: University-Industry Collaboration in Medical Technology and Beyond
12th – 14th June 2019
Auberge Discovery Bay, Hong Kong

Day 1: 13th June 2019 (Thursday)
Grand Azure I – II, G/F, Auberge Discovery Bay Hong Kong
09:00–09:30 Registration
Setting the Scene
09:30–09:35 Opening Remarks Dr Kevin Downing
Chair of QS-WorldClass
Secretary to Council and Court
Director, Institutional Research Office City University of Hong Kong
Hong Kong
09:35–09:40 Opening Address by Organiser Ms Mandy Mok
CEO
QS Asia
Singapore
09:40 – 09:45 Opening Address by Organising Partner Prof Alex Jen
Provost
City University of Hong Kong
Hong Kong
09:45–10:15
(30mins)
Opening Keynote:
One Health. An interdisciplinary challenge
Prof Sir Colin Blakemore
Senior Fellow
Hong Kong Institute for Advanced Study.
City University of Hong Kong
Hong Kong
Session 1
10:15–10:45
(30mins)
Morning Keynote I:
A holistic approach in public health for the overall health of the nation
Datin Dr Anita B.Z. Abdul Aziz
Vice-Chancellor
University Brunei Darussalam
Brunei
10:45–11:15 Morning Coffee Break
Session 2
11:15–11:45
(40mins)
Morning Keynote II:
Happiness in workplace: From research to practice
Dr Mansoor Habib
Head- Happiness & Tolerance
Emirates Integrated Telecommunications Company “du”
United Arab Emirates
Session 3
11:45–12:15
(30mins)
QS World University Rankings by subject: Impact and trends Dennis Yu
Rankings Analyst
QS Professional Services
China
12:15–13:15 (60mins) Networking Lunch
13:15–13:45
(30mins)
Afternoon Keynote:
One Health for an ever more complex future
Prof Dirk Pfeiffer
Professor of One Health
City University of Hong Kong
Hong Kong
Session 4
13:45–14:25
(40mins)
Promoting university-corporate research collaboration and its impact on academic reputation Prof Jaehwi Lee
Dean, College of Pharmacy
Chung-Ang University
South Korea
Industry and their collaboration with universities on research and education activities Dr Dong Churl Suh
Director and Auditor, Hanmi Pharmaceutical Co. Ltd.
Former Dean, College of Pharmacy, Chung-Ang University
South Korea
Session 5
14:25–15:05
(40mins)
Campaigns of anti-illegal drug use and drug prevention in Indonesia’s higher education institutions Dr Ali Djohardi Wirogioto
Deputy of Drug Prevention Department
National Narcotics Agency
Indonesia
Approaches in improving students’ wellbeing on campus: A case in Bina Nusantara University Mr Johan Yang
Vice Rector -Student Affairs and Community
BINUS University
Indonesia
15:05–15:35 (30mins) Afternoon Coffee Break
Session 6
15:35–16:15
(40mins)
Dr Abdelmoneim Sulieman
Professor – Medical Physics
Prince Sattam Bin Abdulaziz University
Saudi Arabia
16:15 – 17:15
(60mins)
Panel Discussion
17:15 End of Day One
18:00–21:00 *Spa Sessions

QS WorldClass

One Health: University-Industry Collaboration in Medical Technology and Beyond
12th – 14th June 2019
Auberge Discovery Bay, Hong Kong

Day 2: 14th June 2019 (Friday)
Grand Azure I – II, G/F, Auberge Discovery Bay Hong Kong
09:00–09:30 Registration
9:30–10:00 Morning Keynote:
One Health: Building Bridges Across Cornell University Campuses
Dr Gary A Koretzky
Vice Provost for Academic Integration
Cornell University
New York
Session 7
10:00–10:40
(40mins)
Modernization of ancient wisdom: Chinese medicine Prof Roland Chin
President
Hong Kong Baptist University
Hong Kong
Integrated diagnosis for One Health: western medicine and Chinese wisdom Prof Aiping Lyu
Dean of Chinese Medicine
Hong Kong Baptis University
Hong Kong
Session 8
10:40–11:20
(40mins)
Towards a new configuration of South-South Cooperation in health issues: The BRICS Case Prof Maxim Khomyakov
Deputy Director
HSE University
Russia
11:20–11:50
(30mins)
Morning Coffee Break
Session 9
11:50–12:20 (40mins) Enhancing one health strategy to global challenges Prof Datin Paduka Dr Aini Ideris
Vice-Chancellor
Universiti Putra Malaysia
Malaysia
Transforming one-health workforce (OHW) for a well-being of the nation Prof Dr Mohd Hair Bejo
Faculty of Veterinary Science
Universiti Putra Malaysia
Malaysia
12.30-12.45 Presentation of QS WorldClass 2020 BINUS University
12:45–13:00 Closing Remarks by Organiser Ms Mandy Mok
CEO
QS Asia
Singapore
Closing Remarks by Organising Partner Prof Alex Jen
Provost
City University of Hong Kong
Hong Kong
13:00 – 14:00 Closing Lunch
14:00 End of Day Two
14:15-20:00 Campus Tour
15:30–17:30 *Spa Sessions 4

QS WorldClass

One Health: University-Industry Collaboration in Medical Technology and Beyond
12th – 14th June 2019
Auberge Discovery Bay, Hong Kong

Organising Partner for 2020

binusuni